Nu te zien

 • A Bad Moms Christmas
 • Bad Trip
 • Coco  (Vlaamse Versie)
 • Coco  (Originele Versie)
 • F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
 • Ferdinand
 • Helden Boven Alles
 • Het Tweede Gelaat
 • Justice League
 • K3 Love Cruise
 • Murder on the Orient Express
 • Paddington 2   Originele Versie
 • Paddington 2   Vlaamse Versie
 • Star Wars VIII : The Last Jedi
Nieuw!
Victoria and Abdul

Ladies Night

donderdag 18 januari om 20:15 met de voorstelling van “Victoria and Abdul

Koop tickets Meer info

Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Klik hier om onze meest recente nieuwsbrief te bekijken.

Nieuws

ma 18/12: Jean-Claude Van Damme ontmoet fans in Anderlecht

Ongeveer 200 fans van de Belgische actiefilmster Jean-Claude Van Damme zijn vandaag afgezakt naar Anderlecht om hun idool te komen zien. De acteur organiseerde een fotoshoot voor zijn eigen standbeeld in het Westland Shopping Center.

lees meer ...

do 14/12: Kristin Chenoweth krijgt hoofdrol in theaterversie 'Death Becomes Her'

'Death Becomes Her', een film uit 1992, wordt herwerkt tot een Broadway-musical. In deze versie zal Kristin Chenoweth de rol van Madeline Ashton vertolken, zo schrijft Deadline. Die rol werd in de film gespeeld door Meryl Streep.

lees meer ...

do 14/12: Salma Hayek: "Harvey Weinstein was ook mijn monster"

Salma Hayek heeft een artikel laten publiceren in The New York Times dat ze zelf heeft geschreven. De Amerikaans-Mexicaanse actrice laat hierin weten dat zij ook jarenlang het slachtoffer is geweest van seksuele intimidatie door de Amerikaanse filmproducent Harvey Weinstein.

lees meer ...

do 14/12: "The Rock" onthult ster op Hollywood Walk of Fame

De Amerikaanse acteur Dwayne Johnson, bijgenaamd "The Rock", heeft gisteren zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. Dat melden Amerikaanse media vandaag.

lees meer ...

wo 13/12: 'Façades' is een film vol mededogen

'Façades' is een film over mensen die in se niet slecht zijn. Alleen zijn alle personages die erin rondlopen op hun manier aan het proberen om met het leven om te gaan. En dat lukt niet altijd zo goed. Natali Broods speelt de centrale rol. En ze vertelt wat haar aantrekt in die mensen uit 'Façades'

lees meer ...

wo 13/12: 5 films ter gelegenheid van Ugly Christmas Sweater Day

Nu vrijdag is het Ugly Christmas Sweater Day. Nog beter wordt jouw dag wanneer je met jouw Ugly Christmas Sweater aan kan genieten van een op en top kerstfilm.

lees meer ...

wo 13/12: Nieuw onderzoek naar Roman Polanksi vanwege vermoedelijk kindermisbruik

De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar regisseur Roman Polanski, omdat hij in 1975 een kind zou hebben misbruikt. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

lees meer ...

di 12/12: Dwayne Johnson wordt opnieuw vader

Dwayne Johnson verwacht met zijn partner Lauren Hashian een tweede kindje. Hun tweede telg wordt opnieuw een meisje, zo laat de acteur weten op Instagram.

lees meer ...

ma 11/12: J. K. Rowling verdedigt casting Johnny Depp in "Fantastic Beasts 2"

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling heeft op haar website de beslissing verdedigd om Johnny Depp opnieuw de rol te geven van tovenaar Gellert Grindelwald in "Fantastic Beasts 2". De acteur wordt ervan beschuldigd dat hij vorig jaar zijn ex-vrouw Amber Heard heeft mishandeld.

lees meer ...

do 7/12: Tentoonstelling 'Star Wars Identities' komt in 2018 naar Brussel

De tentoonstelling 'Star Wars Identities: The Exhibition' strijkt van 2 april tot 2 september 2018 neer in Paleis 2 van Brussels Expo. Aan de hand van originele rekwisieten en kledingstukken, wetenschappelijke achtergrondinformatie en een interactieve ontdekkingstocht kunnen bezoekers het Star Wars-universum ontdekken.

lees meer ...

Programmatie

Maandag 18 December