Nu te zien

 • Blockers
 • Book Club
 • De Buurtpolitie : De Tunnel
 • Deadpool 2
 • Jurassic World: Fallen Kingdom
 • Love, Simon
 • Midnight Sun
 • Ocean's 8
 • Pieter Konijn (Vlaamse Versie)
 • Show Dogs
 • Solo : A Star Wars Story
 • Ted en Het Geheim van Koning Midas
 • The Incredibles 2     ( ORIGINEEL)
 • The Incredibles 2 (Vlaamse Versie)
 • Truth or dare
Nieuw!

Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Klik hier om onze meest recente nieuwsbrief te bekijken.

Nieuws

vr 22/06: Amazon en maker van "The Walking Dead" werken samen aan serie "Invincible"

Amazon Studios kondigde gisteren aan dat het samenwerkte met Robert Kirkman, bedenker van de post-apocalyptische fictie "The Walking Dead" om zijn strips "Invincible" aan te passen en er een geanimeerde serie van te maken. De televisieserie zal acht afleveringen van een uur bevatten. Kirkman een van de meest populaire stripauteurs van de laatste jaren, schrijft "Invincible" met aan zijn zijde Cory Walker en Ryan Ottley.

lees meer ...

vr 22/06: Succesvolle serie "Roseanne" krijgt spin-off zonder Roseanne

De Amerikaanse zender ABC heeft bekendgemaakt dat de succesvolle serie "Roseanne" een spin-off krijgt. Dit keer zonder Roseanne Barr en waarschijnlijk onder de naam "The Conners".

lees meer ...

do 21/06: Opnames tweede seizoen van 'Callboys' zijn van start gegaan

De opnames van het tweede seizoen van de fictiereeks 'Callboys' zijn begonnen. Het is net geen twee jaar geleden dat de laatste aflevering van het eerste seizoen werd uitgezonden.

lees meer ...

wo 20/06: Sir Patrick Stewart mogelijk opnieuw in 'Star Trek'

CBS probeert Patrick Stewart te strikken voor een nieuw project rond 'Star Trek'. De Amerikaanse tv-zender hoopt dat hij opnieuw in de huid wil kruipen van kapitein Jean-Luc Picard.

lees meer ...

wo 20/06: 5 films ter gelegenheid van het WK Voetbal 2018

Ook wij bij Cinenews zijn volledig in de ban van het WK. Ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap voetbal 2018 maakten wij een lijst met 5 steengoede voetbalfilms!

lees meer ...

wo 20/06: Rue uit 'The Hunger Games' out zich op Instagram

De Amerikaanse actrice Amandla Stenberg, bekend door haar rol als Rue in de populaire filmreeks 'The Hunger Games', valt op vrouwen. Dat heeft ze op haar Instagramkanaal bekendgemaakt. "Ik ben opgelucht nu ik besef dat ik lesbisch ben", aldus de ster.

lees meer ...

wo 20/06: Kit Harington wil nieuw kapsel na 'Game of Thrones'

Een van de eerste dingen die Kit Harington wil doen als het laatste seizoen van 'Game of Thrones'( erop zit, is naar de kapper gaan. De Britse acteur wil minder op zijn personage Jon Snow lijken.

lees meer ...

wo 20/06: 'The Nanny' komt terug

De kans is groot dat de populaire sitcom van de jaren 90 'The Nanny' terugkomt. Dat heeft hoofdrolspeelster Fran Drescher zelf bekendgemaakt. "We praten erover", zei ze op Entertainment Tonight.

lees meer ...

wo 20/06: Tom Lanoye is tevreden over 'Troisièmes Noces'

Na 'Alles moet weg' en 'Sprakeloos' is er nu ook een derde verfilming van het werk van Tom Lanoye. 'Troisièmes Noces' is een Franstalige film van de Brusselaar David Lambert met onder meer Bouli Lanners en Rachel Mwanza en ook Eric Kabongo, bij ons bekend van 'Black' en 'What about Eric?'. Jongeren kennen hem als Sacha uit 'D5R'. Tom Lanoye zag de film en is fan.

lees meer ...

do 14/06: Videospel van populaire Netflix-serie 'Stranger Things' in de maak

Op de jaarlijkse E3-beurs in Los Angeles, waar de recentste ontwikkelingen in de game-industrie worden getoond en aangekondigd, heeft spelontwikkelaar Telltale Games onthuld dat het werkt aan een videogame die geïnspireerd zal zijn op de Netflix-serie 'Stranger Things'.

lees meer ...

Programmatie

Zaterdag 23 Juni